FRAGT FRA 39 DKK

Back to the webshop

Fridykker Intro kursus - Hemmoor

31.05.2024

€ 133,391
+
Add to basket

Fridykning - Intro kursus


På vores intro kursus bliver du introduceret til fridykning, med basale vejrtrækningsøvelser, trykudligning og dykning med vores instruktører. Dykker dybden på intro kursus vil være max 10 meter.


Vi har allieret os med to kompetente instruktører, Mathias og Christoffer. Mathias er en del af Vejle dykkerklub og er uddannet Molchanovs instruktør. Christoffer kommer fra Nordjylland, er tilknyttet Fridykning Ålborg og uddannet Molchanovs instruktør. Med dem som instruktører er du i trygge hænder. De vil de lære dig alt ,hvad du skal vide for at komme godt i gang med fridykning. Vi har altid en eller to instruktører med og turen bliver tilpasset, så der er god plads på bøjen.

Hvis du efter at have deltaget i vores intro kursus gerne vil mere indenfor fridykning, så kan du indenfor 12 måneder efter køb af intro kursus få 995 kr i rabat på et fuldt Molchanovs fridykkerkursus med Wave 1 certifikat.

Hemmoor i Tyskland

Vi kommer til at dykke i en stor sø, i et nedlagt kridt brud. Under overfladen er der stadig veje og dele af bygninger fra tiden da der blev udvundet kridt fra området. Igennem tiden er der blevet tilføjet flere objekter: f.eks. en lastbil, en flyvemaskine og en hvidhaj(dog kun i glasfiber). Stedet er meget velegnet til fridykning og sigten er normalt meget god, op til 20-25 meter på de gode dage. 


Indkvartering

Vi ankommer fredag og har afrejse søndag. Kreidesee ligger omkring tre en halv times kørsel fra trekanssområdet. Alle deltagere og vores instruktører bliver indkvarteret i en stor lejlighed eller hytte med kort gå afstand til søen, hvor vi skal dykke. Vi anbefaler samkørsel til Kreidesee, som kan aftales i vores messenger gruppe som du bliver inviteret ind i efter du har betalt og tilmeldt dig.

Molchanovs

Vi har allieret os med to kompetente instruktør, Mathias og Christoffer. Mathias er en del af Vejle dykkerklub og er uddannet Molchanovs instruktør. Christoffer kommer fra Nordjylland, er tilknyttet Fridykning Ålborg og uddannet Molchanovs instruktør. Med dem som instruktører er du i trygge hænder. De vil de lære dig alt hvad du skal vide for at komme godt i gang med fridykning. Efter gennemførsel af kurset henover weekenden, får du ved gennemførsel et Molchanovs Wave 1 certifikat. Molchanovs fridykker program er et gennemtænkt læringsprogram som er lavet af fridykkere til fridykkere. Vi har altid en eller to instruktører med og turen bliver tilpasset, så der er god plads på bøjen. Du kan læse mere om Molchanovs Wave 1 her.

Hvad koster det?

Turen koster 995 kr ink hytte eller lejlighed og morgenmad. Intro kursus koster der ud over 995 kr og betales direkte til vores instruktør. Det eneste som ikke er med i prisen er mad i løbet af dage og adgang til søen som koster €20. Hvis du allerede har et godkendt fridykker certifikat og gerne vil dykke dybere end 10 meter har vi også en bøje med til det. Vi har et begrænset antal pladser og det går efter først til mølle princippet. 

CHEAP SHIPPING

Low prices

FAST DELIVERY

3-7 working days

EXTENDED RETURN RIGHT

30 days