Kleinsub cup 2019 

Tak:

Først en stor tak til alle deltagerne som deltog i den første Kleinsub cup. Det var med kort varsel vi fik annonceret konkurrencen, det ved vi godt... Men på trods af kort varsel, fik vi 40 tilmeldinger på de første 4 dage og var desværre nød til lukke for tilmelding. 

 

Konkurrencen:

Vejrforholdene var generelt ret gode, men ikke helt som metrologerne havde forudsagt og der var en del strøm flere steder. Efter indtjekning og briefing var alle klar til at gå i vandet klokken 11.00. På grund af et fragtskib som skulle laste ved Glatved værket, valgte flere af deltagerne at starte med at gå det første stykke op af stranden og drive med strømmen tilbage mod Glatved værket. I den sidste time af konkurrencen vendte vinden til pålandsvind og det blæste lidt op, men ikke noget som kunne påvirke sigten under vandet. 

Klokken 15.00 var alle deltager oppe af vandet og indregistreret igen. Så var det tid til indvejning af fisk og pølser fra grillen. Bland de indvejet fisk var der skrubber, rødspætter, ising, tunge, hornfisk, slethvar og pighvar. Den helt store vinder af Kleinsub cup 2019 var Stefan Svendsen som fik 9770 point. På andenpladsen kom Mathias P Pedersen med 6140 point. Tredjepladsen var der kamp op, men Hemming Ovesen træk det længste strå og fik en fortjent tredjeplads. 

Tak til alle deltagerne og til uv-jagtklubben Harpunen som tilbød arbejdskraft før, under og efter konkurrence, samt sikkerheds båd til konkurrencen.

Kleinsub cup 2020

Vi gør det helt sikkert igen! Vi vil gerne lave en konkurrence hvor alle kan være med. Derfor laver vi den næste konkurrence så man kan indregistrere sig som øvet eller nybegynder og der vil være præmier til både nye og øvet.

 

Hvis Kleinsub cup 2020 kunne være noget for dig, kan du tilmelde dig nyhedsbrev her på siden og du vil modtage info om konkurrencen så snart vi har en dato og mere information.