FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Kleinsub - ALL BLACK 7 Long John

L

1.195,00 kr.
595,00 kr.
Størrelse
L
1
+
Tilføj til kurv

Kleinsub All Black Long John, str L (passer en person på omkring 178-185 og 80-90 kg)


Denne våddragt er lavet af Sheico neopren med open cell på indersiden. Open cell gør dragten fleksibel og behagelig at have på. Sheico neopren er blødt, og kombineret med den sorte nylon overflade, gør det dragten til en blød og meget holdbar dragt. Denne dragt anbefales til stranddykning eller til dem, der foretrækker en robust dragt, der er meget mere holdbar mod hårde og skarpe overflader.


Brug af våddragt og vedligeholdelse

Når du har en våddragt på, skal du altid bruge smøremiddel. Du kan bruge sæbevand eller glidecreme som er lavet specielt til våddragter, fx Slippy.

Vær forsigtig, når du tager din våddragt på. Tag dig god tid og brug ikke negle, da de kan lave mærker og beskadige din våddragt.

Skyl våddragten med frisk vand efter brug. Når du ikke bruger dragten, er den optimale måde at opbevare våddragten på, at opbevare den koldt, tør og mørk, fx i en kælder. Når dragten skal opbevares i længere tid, bør den behandles med talkum på indersiden.

Følger du instruktionerne, så har du en varm og fleksibel dragt i mange år.


Produkt ansvarlighed

Alle vores våddragter og neoprenprodukter er lavet i samarbejde med professionelle folk med mange års erfaring indenfor fremstilling af våddragter. Vores våddragter, handsker og sokker produceres under godkendte arbejdsforhold i EU.


Bemærk det er kun Long John som sælges.

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage