FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Kleinsub - Smoothskin 7mm Rød/Gul Camo

2.998,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Kleinsub smoothskin 7 mm med rød/gul splash camo


Størrelse medium (passer en person på ca. 176-182 cm og 68-82 kg


Vores dragter er lavet af Heiwa glatskind og har en open-cell på indersiden. Open-cell gør dragten meget mere fleksibel og behagelig at have på. Heiwa neopren er super blød og er en meget fleksibel neopren type. Sammenlignet med en våddragt med en nylonoverflade er smoothskin våddragten glattere og reducerer vandmodstanden. Dragten er med indvendig ladenplade på brystet. 


Camo design 

Denne våddragt er lavet med rød/gul splash camo

 

Over vandet og mellem dyk

En af fordelene ved smoothskins våddragter er, at overfladen er helt glat og tørrer meget hurtigt. Efter kort tid har du en tør våddragt på ydersiden. Det har har stor indflydelse på chill factor og hvordan du holder dig varm, når du er over vandet (f.eks. mellem dyk).

 

Brugsvejledning

Brug altid et smøremiddel, når du skal i og ud af våddragt. Du kan bruge vand om lidt sæbe i eller smøremiddel, som er lavet specielt til våddragter, fx Slippy.

 

Vedligeholdelse og opbevaring

Skyl våddragten med fersk vand efter brug. Når du ikke bruger dragten, er den optimale måde at opbevare våddragten på: koldt, tørt og mørkt, f.eks. I en kælder. Når dragten skal opbevares i længere tid, skal den behandles med talkum på indersiden.

 

Produkt ansvarlighed

Alle vores dragter og neopren produkter er lavet i samarbejde med professionelle folk med mange års erfaring. Vores dragter, handsker og sokker produceres under godkendte arbejdsforhold i EU.

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage