FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Meandros - B32

85 CM

1.598,00 kr.
1.068,00 kr.
Størrelse
85 CM

1
+
Tilføj til kurv

B-32 er den robuste og mere udviklede linje af spydgeværer, som virksomheden har at tilbyde, der svarer til behovene hos den udviklende spearo og krævende jægere, der ikke er tilfredse med simple rørformede spydgeværer.

Der er blevet lagt særlig vægt på alle parametre, der udgør et produktionskvalitetsprodukt, der er let at bruge og tilbyder hidtil usete ballistiske præstationsniveauer. Det er blevet undersøgt for at overvinde problemerne og svaghederne ved almindelige aluminium- eller kulstofrørformede spydpistoler, såsom intens rekyl, deformationer, opdrift og tilbyder langvarig pålidelighed og fremragende drift af alle dens mekaniske dele osv.

Den består af det øverste internationale mest avancerede ergonomiske LEADER-håndtag med en særlig lav profil med et skridsikkert, anatomisk greb, armerende hæl, spydføring med reduceret friktion, vandbalancerum, ambidextrous monofilamentføring (line-udløsning), multi-purpose boring, etc.

Ledsaget af det mest avancerede design omvendt fuld inox/heavy duty udløsermekanisme med minimal vægt og følsomhed. Den udløste forlænger læsselængden med +9,5 cm den har en ambidextrous mekanisk side fuldt funktionel line release. En milepæl og et benchmark er revolutionerende (stiftrullesystem - efter anmodning) ιt tilbyder reduceret friktion uden slid i kontaktpunktet med stangen, men fordeler også belastningen modtaget fra stangen på 3 punkter. To kontaktpunkter ved huset og et punkt ved krogen, som nu accepterer en lille del af det udøvede tryk og ikke 100% af det. Krogen har nu et meget lavere tryk ved kontaktpunktet med aftrækkeren, med det resultat, at trykket på aftrækkeren for at frigøre akslen er meget mindre end en klassisk type reverseringsmekanisme.

Hældningsvinklen af ​​det ovale hul, som glider inde i indgrebsakslen, reducerer og vender drejningsmomentet ved at bestemme den trykbelastning, der skal påføres aftrækkeren. Den stærke negative hældning af det ovale hul kan endda nulstille det påførte tryk på linieudløserforlængelsen, der udøves på aftrækkeren. Dette system giver os fordelen ved at forenkle konstruktionen uden kompromiser og ofre på aftrækkerfølsomheden forårsaget af trykbelastningen ved kontaktpunktet med indgrebskrogen og omgår dermed ulemperne ved mere komplekse systemer med rullelejer i kontakt med aftrækkeren og med yderligere komponenter, der anvendes i samlingen og betjeningen tilsigtet med hensyn til mekanismens udløserfølsomhed.

Den flersidede rørformede tønde er lavet af aluminiumslegering med en integreret trapezformet, hydroplaning guide, som leverer stivhed med en minimumsvægt på positiv opdrift +4,16 gr/cm. Komplet anodebeskyttelse pr stk og ikke pr bar. Tykkelsen af ​​cylindervæggen perimetrisk for større stivhed er ujævn (1,50 mm - 2,10 mm afhængigt af spændingspunktet) og overvinder resten af ​​de cirkulære rør, man kan finde på markedet.

Stivhed kombineret med fravær af rekyl, opnår skudpræcision og top ballistisk ydeevne i en afstand fra spydspidsen til 5 gange længden af ​​løbet. Meget af energien fra båndene til stangen absorberes og går tabt i rekylen, når massen af ​​løbet og pistolen generelt er ude af proportion med indstillingen. B - 32 er en robust og robust rig, der garanterer stivhed med minimalt energitab fra rekyl. Tilsvarende ydeevne med skudkvalitet kan ikke opnås fra en almindelig løbeløb af 28x1 mm aluminium eller carbon 30 × 2 mm. For også at bevare stivheden ude af tønden, er der taget hensyn til grebet/mundingens fastgørelsespunkter på tønden med hensyn til geometri og statiske materialer, så ved høj belastning er deformationen ved tilslutningspunkterne næsten nul.

Det åbne type 2-huls munding har et særligt elegant hydrodynamisk design, der gør pistolens bevægelse i alle retninger til en enkel nem opgave. De dobbelte bånd fordøjes i dens krop i en anden position og højde, hvilket bidrager til smidighed, lydhørhed, undgåelse af vibrationer og friktion mellem dem. Den trapezformede spydstyr kontakter spydet på 3 punkter, hvilket giver hydroreduktion med reduceret friktion.

Bemærkelsesværdig er den minimalistiske højstyrke-lineguide, der "krammer" tråden ind i næsepartiet og forhindrer blokering og svingninger under afrulning og bevægelse, samtidig med at tråden altid holdes tæt på tøndekroppen og forhindrer ukontrolleret flow af. Bungee-hullet er placeret for at forhindre jam, svingninger i linelængderne ved at bringe Bungee til cylindersidelinjen, hvor den fungerer perfekt i harmoni med triggermekanismen og mundingslineguiden.

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage