FRAGT FRA 39 DKK

Back to the webshop
nose clip
nose clip
nose clip
nose clip
nose clip

Apneaman - Nose Clip

Transparent

€ 37,39
1
+
Add to basket

Apneaman har stor succes med næseklemme. Det blev solgt over 3000 styk i det første år efter den blev vist frem til offentligheden. Apneaman nose clip er ikke kun velegnet til alle fridykningsdiscipliner, men også til andre vandsportsgrene. Den er designet til maksimal ydeevne og opfylder de mest krævende krav. Den kombinerer de bedste egenskaber fra alle tidligere næseklemmer, der er tilgængelige på markedet til en overkommelig pris.

Apneaman næseklemmen er yderst hydrodynamisk, næsegrebet kan indstilles frit (selv ved maksimalt greb gør næsen ikke ondt). NC'en glider ikke og er under normal håndtering og vedligeholdelse stort set uforgængelig. Derudover er dens design ret flot udført, det er muligt at købe det i flere farvekombinationer og i øjeblikket i to forskellige materialevarianter. Næseklemmen er desuden udstyret med en beskyttende plastboks med små huller, som letter ventilationen.

Materiale: Kroppen er lavet af en blanding af PA – polyamid. Den har minimal fleksibilitet og høj modstandsdygtighed over for vejrforhold og mekaniske skader. NC-kontaktfladerne er forsynet med gummipuder for større komfort og vedligeholdelse. Aftagelig snor er lavet af 2 mm polypropylen reb. Ledningen er let, flydbar, tørrer hurtigt (takket være UV-stabilisering modstår langvarig udsættelse for sollys). Snoren er udstyret med speciel hydrodynamisk lynlås.

CHEAP SHIPPING

Low prices

FAST DELIVERY

3-7 working days

EXTENDED RETURN RIGHT

30 days