FRAGT FRA 39 DKK

Back to the webshop
Kleinsub sleeves
Kleinsub sleeves
Cetma bi-fins Lotus
Cetma bi-fins Lotus
Cetma bi-fins Lotus
Cetma bi-fins Lotus

Cetma - Lotus 26° Bi-fins

Ekstra Soft, 41-42

€ 560,06
Softness
Ekstra Soft
Ekstra Soft
Ekstra Soft
Ekstra Soft
Ekstra Soft
Soft
Soft
Soft
Soft
Soft
Medium
Medium
Medium
Medium
Medium
1
+
Add to basket

Cetma har lavet en helt ny serie af bi-finner til fridykning. Lotus serien er en videreudvikling af deres berømte Taras bi-finner, som bliver brugt af fridykker verden over. 

Lotus carbon finnerne er søsteren til Taras bifins. LOTUS fodlommen er lavet af naturgummi og er udviklet takket være en utrolig indsats med hensyn til design og teknologi. Den er kendetegnet ved lav vægt og blødhed: dette, sammen med valget af materiale, garanterer en utrolig komfort uden at miste ydeevnen. Lotus Carbon garanterer modularitet og brugervenlighed: Lotus fodlommen er skruet fast på bladet, hvilket giver dig mulighed for at vælge forskellige finneblade med den samme sko, ud fra dine behov.

Lotus-teknologien er den nye revolution inden for fridykningssektoren. Cetma Composites har udført adskillige undersøgelser med udgangspunkt i de utrolige resultater opnået med Taras bifins, med det formål at levere en fantastisk ny løsning til fridykningssporten. Det er et finneblad, der er velegnet til begyndere og eksperter, takket være dens modularitet og de forskellige typer af Lotus carbon fiber, der er tilgængelige. Lotus Carbon garanterer den samme ydelse som Taras med mindre energiforbrug: med andre ord er det fridykkernes evige drøm, fordi den garanterer en utrolig ydeevne, men med følelsen af ​​ikke at have noget på fødderne.

Vi venter på yderliger information og flere specifikationer.

CHEAP SHIPPING

Low prices

FAST DELIVERY

3-7 working days

EXTENDED RETURN RIGHT

30 days