FRAGT FRA 39 DKK

Back to the webshop

H.Dessault - Fenix Carbon

75 cm

€ 348,19
1
+
Add to basket

Fenix Carbon  med et eksklusivt og moderne design. Håndtaget er lavet i nylon med en dobbelt rullestyr: en på fæstet og en forsiden med mulighed for montering af vandrette og lodrette ruller. Trigger mekanismen og line release er lavet i 100% rustfrit stål. Line release er designet så den kan monteres i enten højre eller venstre side. I håndtaget er udstyret med en sikkerheden knap, som trykkes ind eller ud ved brug. Håndtage er justerbar og kan tilpasses efter behov, med afstandsstykker. Det ergonomiske håndtag er lavet i to forskellige plastmaterialer og er justerbart.

Trigger mekanismen på Fenix carbon harpuner er identisk med trigger mekanismen på C4 Gladius og Mr Carbon 2.0 harpuner. Trigger mekanismen har en integreret line releaser, der kan placeres på højre eller venstre side. Mekanismen og aftrækkeren er udelukkende lavet i AISI316 rustfrit stål. Akseludløsermekanismen er fremstillet ved at sømme forskellige lag sammen udstanset fra en AISI316 rustfri stålplade. Denne proces gør mekanismen 100% rustfri og ekstremt modstandsdygtig over for slid. Udløseren har et plastikdæksel, der øger grebet. Linens trækkraft på lineudløseren ændrer ikke aftrækkerens blødhed. Den udløsende flydeevne og blødhed påvirkes ikke med et eller endda tre gennemløb af nylonlinjen eller ved brug af en bungee eller en rulle. Mekanismen er blevet testet med positive resultater op til en belastning på 230 kg.

Fenix Carbon barrels(rør) er lavet i 100% kulfiber har integreret spydrille. Tykkelsen af røret er 1,5 mm og har en diameter på 30x27 mm. Ud over O-ringene, vandtætheden af barrel er garanteret af specielt designede silikonepropper. Spydet er lavet i AISI301 rustfrit stål og har er 6,5 mm tyk. Der medfølger to grå 14 mm Primeline elastikker. CHEAP SHIPPING

Low prices

FAST DELIVERY

3-7 working days

EXTENDED RETURN RIGHT

30 days