FRAGT FRA 39 DKK

Back to the webshop

Kleinsub - Smoothskin Overdel

8 mm, XXL

€ 227,61
Thickness
5 mm
5 mm
5 mm
5 mm
5 mm
7 mm
7 mm
7 mm
7 mm
7 mm
8 mm
8 mm
8 mm
8 mm
8 mm
1
+
Add to basket

Kleinsub Smoothskin overdel

Nu er det muligt at købe en overdel, uden også at skulle købe en underdel. Du kan mixe tykkelser, med fx en 7 mm overdel og en 5 mm underdel. Eller en 8 mm overdel sammen med 7 mm underdel. Det er også muligt at fx vælge en større størrelse overdel og en mindre til underdel.


Heiwa glatskind

Vores dragter er lavet af Heiwa glatskind og har en open-cell på indersiden. Open-cell gør dragten meget mere fleksibel og behagelig at have på. Heiwa neopren er super blød og er en meget fleksibel neopren type. Sammenlignet med en våddragt med en nylonoverflade er smoothskin våddragten glattere og reducerer vandmodstanden. Dragten er med indvendig ladenplade på brystet. 

 

Over vandet og mellem dyk

En af fordelene ved smoothskins-dragter er, at overfladen er helt glat og tørrer meget hurtigt. Efter kort tid har du en tør våddragt på ydersiden. Det har har stor indflydelse på chill factor og hvordan du holder dig varm, når du er over vandet (f.eks. mellem dyk).

 

Brugsvejledning

Brug altid et smøremiddel, når du skal i og ud af våddragt. Du kan bruge vand om lidt sæbe i eller smøremiddel, som er lavet specielt til våddragter, fx Slippy.

 

Vedligeholdelse og opbevaring

Skyl våddragten med fersk vand efter brug. Når du ikke bruger dragten, er den optimale måde at opbevare våddragten på: koldt, tørt og mørkt, f.eks. I en kælder. Når dragten skal opbevares i længere tid, skal den behandles med talkum på indersiden.

 

Produkt ansvarlighed

Alle vores dragter og neopren produkter er lavet i samarbejde med professionelle folk med mange års erfaring. Vores dragter, handsker og sokker produceres under godkendte arbejdsforhold i EU.


Dette er ikke et sæt, kun overdelen. 

CHEAP SHIPPING

Low prices

FAST DELIVERY

3-7 working days

EXTENDED RETURN RIGHT

30 days