FRAGT FRA 39 DKK

Back to the webshop

Lobster - Halsvægt Medium 4 kg

Gul

€ 321,11
1
+
Add to basket

Systemet består af en 2,5 kg base og yderligere 5 moduler (500, 400, 300, 200, 100 g), så du kan tilpasse halsvægten til dine behov. Den samlede vægt af Full Set Lobster 2 - Medium er 4,0 kg. Ud over dit køb får du 7 stykker gummipropper.

Nyt og unikt vægtsystem, specielt designet til fridykning. Lobster Neck Weight kan bruges til pooltræning og konkurrencer.

Lobster er placeret tættere på det punkt, omkring hvilket opdriftskræfterne er afbalanceret, hvilket gør din svømning mere effektiv og giver dig mulighed for at overkomme længere distancer og øge dine resultater.

Den er designet til ikke at overbelaste fridykkerens hals. På grund af den specielle form og materiale giver halsvægten dig mulighed for at bringe dine hænder sammen over hovedet. Et fleksibelt system af ekstra vægte følger ryghvirvlernes bevægelse uden at begrænse svømmerens bevægelse. Der er specielle silikoneindsatser, der får kraven til at sidde behageligt på din hals og fjerne belastningen fra kravebenet.

Designet af Lobster at du ikke skal bekymre dig om den mulige vandmodstand. Lobster hydrodynamiske egenskaber, på grund af dets form og materiale, ophæver forstyrrelsen af vandstrømmen, så du kan koncentrere dig om dykning.

CHEAP SHIPPING

Low prices

FAST DELIVERY

3-7 working days

EXTENDED RETURN RIGHT

30 days