FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Apneaman - Fridykker Bøje

1.249,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Apneaman fridykker bøje

Fridykkerskoler og topfridykkere vil især sætte pris på bøjens fordele. Den store bøje er også velegnet til at bruge den med Counter Ballast System. Denne bøje har, i kombination med vores originale indvendige inderrør, indvendig volumen på 60-70 liter afhængig af tryk. Opdriften er derfor meget god. Mens vi opretholder en sikker opdrift af bøjen, har vi frie hænder til at vælge passende vægte til bundpladen. Det eliminerer også energitabet under FIM (fri nedsænkning). Intern opbevaring er designet til reb PPV (Apnea line) på 10 til 12 mm i diameter og op til 100 m i længden afhængigt af rebets diameter. Låget til opbevaringsrummet, der er i midten af bøjen, er udstyret med en kombination af både to kvalitets plast YKK lynlåse og velcro for nem adgang og lang holdbarhed af bøjen. Der er to cirkulære huller i bunden af bøjen for at opretholde stabil opdrift og lette udgangen af vandet fra bøjens indre. Disse afløbshuller er udstyret med plastnet.

Små stropper, der er rundt om hele bøjen, er designet til at hænge snorklen op. Store stropper tjener som håndtag til dykkerfridykkere. En del af en bøje har også en lille lateral tunnel, som er der til at indsætte teleskopisk dykkerflag (for bedre indikation af dykkestedet). Rebet er fastgjort med karabiner til svejset rustfrit stålnet, der er placeret i bunden af bøjen. Bundremmen er dobbelt igen, hvilket markant øger stabiliteten af d-ringen og holdbarheden af bøjen. 

Dette sæt er ink. inner blære.


Dimensioner på oppustet bøje: 700 mm i diameter / 230 mm i højden

Opbevaringsvolumen med oppustet rør indeni: 16l

Materiale: Bøjejakke er lavet af polyesterstof belagt med PVC. Bundrem og sidemasker er lavet af PES. Bøjen er skræddersyet med højstyrke gevind. Bøjen er meget modstandsdygtig, ikke-absorberende og tørrer hurtigt, hvilket alt sammen skyldes de brugte materialer.

Farver: rød/hvid

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage