FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Ermes - AVATAR Trigger

549,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Ermes AVATAR trigger mekanisme er lavet i 100% AISI 316L rustfrit stål. Selve rullen er lavet i 17-4 rustfrit stål.

AVATAR line-udløsning mekanisme er samme som også bruges på Ermes double roller-linjen. AVATAR mekanismen passer perfekt ind i Ermes AVATAR, MVD og til træharpuner. 

Trigger mekanisme er et patenteret system, betjening med to ruller, den ene arbejder i kontakt med aftrækkeren og er bundet til udløserhåndtaget, den anden rulle, den der holder stangen, er bundet til kassen med en stift og er fri at bevæge sig ind i. et ovalt hul, dette system stabiliserer udgangsstangen, belastningen fordeles ensartet, hvilket reducerer og praktisk talt eliminerer friktion.

Linjeudløseren interagerer med stangfastgørelseshåndtaget med et system, som alle producenter nu har anerkendt som det bedste system og taget i brug i hele verden. Vi er opfinderne af denne innovation, ligesom vi var de første til at vedtage rotations-omdrejningspunkter, der er egnede til at reducere vægten af ​​aftrækkeren.

Bevægelsen bruger en torsionsfjeder.

Æsken er kopieret fra originalen, den følger kurverne, for at lave den skulle vi bygge en speciel form, og den er lavet af tyk plademetal. 1,5 mm, komponenterne udskrives med tusindedel præcision, hullerne omarbejdes derefter med centesimale oprømmere, for at garantere perfekt rotation, de anvendte tykkelser er 9,5 mm for indgrebsgrebet, 6 mm for aftrækkeren, 3, 5 mm for lineudløseren , Alle detaljer er afrundede, lineudløseren skærer ikke linen over, aftrækkeren har et specielt greb, der forhindrer fingeren i at glide, når du skyder.

Testet med 350 kg belastning.

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage