FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Fridykker kursus - Hemmoor

995,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Fridykning

Kom godt i gang med fridykning med et Molchanovs Wave 1 kursus forløb. Her er mulighed for at komme godt i gang med fridykning. Wave 1 kan også bruges af undervandsjægere som gerne vil have nogle redskaber til at kunne dykke dybere, i længere tid og bevare roen. 

Hemmoor i Tyskland

Hver år laver vi flere weekendture til Kreidesee, Hemmoor i Tyskland. Vi kommer til at dykke i en stor sø, i et nedlagt kridt brud. Under overfladen er der stadig veje og bygninger fra tiden da der blev udvundet kridt fra området. Igennem tiden er der blevet tilføjet flere objekter: f.eks. en lastbil, en flyvemaskine og en hvidhaj(dog kun i glasfiber). Stedet er meget velegnet til fridykning og sigten er normalt meget god, op til 20-25 meter på de gode dage. Som er del af kursus forløbet vil der også være god tid til at dykke på nogle af "seværdigheder" som er rundt i søen. 


Indkvartering

Vi ankommer fredag og har afrejse søndag. Kreidesee ligger omkring tre en halv times kørsel fra trekanssområdet. Alle deltagere og vores instruktører bliver indkvarteret i en stor lejlighed eller hytte med kort gå afstand til søen, hvor vi skal dykke. Vi anbefaler samkørsel til Kreidesee, som kan aftales i vores messenger gruppe som du bliver inviteret ind i efter du har betalt og tilmeldt dig.

Molchanovs

Vi har allieret med Niels Ibsen. Niels har dykket det meste af hans liv og er medlem af Aarhus fridykkerklub og Havodderen (uv-jagt). Niels har meget fokus sikkerhed og kan certificere Wave 1 og 2 i Molchanovs uddannelsesprogram. Med Niels som instruktører er du i trygge hænder. Niels vil lære dig alt hvad du skal vide for at komme godt i gang med fridykning.

Efter gennemførsel af kurset henover weekenden, får du ved gennemførsel et Molchanovs Wave 1 certifikat. Molchanovs fridykker program er et gennemtænkt læringsprogram som er lavet af fridykkere til fridykkere. Vi tilpasser altis vores turen, så der er god plads på bøjen og du kan lære fridykning i trygge rammer. Du kan læse mere om Molchanovs Wave 1 her.

Hvad koster det?

Turen koster 995 kr ink hytte eller lejlighed og morgenmad. Wave 1 certifikat koster der ud over 2995 kr og betales direkte til vores instruktør. Det eneste som ikke er med i prisen er mad i løbet af dage og adgang til søen som koster €20. Vi har et begrænset antal pladser og det går efter først til mølle princippet. 

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage