FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Meandros - Argo

85 CM

1.898,00 kr.
Størrelse
85 CM 95 CM

1
+
Tilføj til kurv

ARGO er flagskib og den mere udviklede linje af spydgeværer, som virksomheden har at tilbyde, der svarer til behovene hos krævende jægere, der ikke stiller sig tilfredse med simple rørformede spydgeværer.

Der er blevet lagt særlig vægt på alle parametre, der udgør et produktionskvalitetsprodukt, der er let at bruge og tilbyder hidtil usete ballistiske præstationsniveauer. Det er blevet undersøgt for at overvinde problemerne og svaghederne ved almindelige aluminium- eller kulstofrørformede spydpistoler, såsom intens rekyl, deformationer, opdrift og tilbyder langvarig pålidelighed og fremragende drift af alle dets mekaniske dele osv.

Den består af de bedste internationale mest avancerede ergonomiske LEDER håndtag med en særlig lav profil med skridsikkert, anatomisk greb, armerende hæl, reduceret friktion spydføring, vandbalancerum, ambidextrous monofilament guide (line release), multi-purpose boring mv.

Ledsaget af det mest avancerede design omvendt fuld inox / heavy duty udløsermekanisme med minimal vægt og følsomhed . Den udløste forlænger læsselængden med +9,5 cm den har en ambidextrous mekanisk side fuldt funktionel line release. En milepæl og benchmark er revolutionerende (stiftrullesystem - efter anmodning) ιt giver reduceret friktion uden slid i kontaktpunktet med stangen, men fordeler også belastningen modtaget fra stangen kl. 3 point . To kontaktpunkter ved huset og et punkt ved krogen, som nu accepterer en lille del af det udøvede tryk og ikke 100% af det. Krogen har nu et meget lavere tryk ved kontaktpunktet med aftrækkeren, med det resultat, at trykket, der udøves på aftrækkeren for at frigøre akslen, er meget mindre end en klassisk type omvendt mekanisme.

Hældningsvinklen af det ovale hul, som glider inde i indgrebsakslen, reducerer og vender drejningsmomentet ved at bestemme den trykbelastning, der skal påføres aftrækkeren. Den stærke negative hældning af det ovale hul kan endda nulstille det påførte tryk på linieudløserforlængelsen, som udøves på aftrækkeren. Dette system giver os fordelen ved at forenkle konstruktionen uden kompromiser og ofre på aftrækkerfølsomhedsproblemet forårsaget af trykbelastningen ved kontaktpunktet med indgrebskrogen og omgår dermed ulemperne ved mere komplekse systemer med rullelejer i kontakt med aftrækkeren og med yderligere komponenter, der anvendes i samlingen og betjeningen tilsigtet med hensyn til mekanismens udløserfølsomhed.

Den kraftige hydrodynamiske ovalitet formtønde lavet af aluminiumslegering med integreret vandplaningsstyr/-skinne, reduceret friktion i form af et trapez, som leverer stivhed med et ideelt vægtforhold og en ret stor, næsten neutral positiv opdrift på +5,69 gr/cm . Neutral opdrift i en kraftig kanonversion opfattes af brugeren som et spændstigt, adræt og kraftfuldt fiskeredskab. Fuld anodiseringsbeskyttelse pr. styk, ikke pr. stang. Tykkelsen af tøndevæggen perimetrisk for større stivhed er 1,50 mm høj end resten.

Stivhed kombineret med fravær af rekyl, opnår skudpræcision og top ballistisk præstation i en afstand fra spydspidsen til 5 gange længden af løbet. Meget af energien fra båndene til stangen absorberes og går tabt i rekylen, når massen af løbet og pistolen generelt er ude af proportion til indstillingen. Det ARGO er en robust og robust rig, der garanterer stivhed med minimalt energitab fra rekyl. Tilsvarende ydeevne med skudkvalitet kan ikke opnås fra en almindelig løb af 28x1 mm aluminium eller kulstof 30 × 2 mm. For også at bevare stivheden ude af tønden, er der taget hensyn til grebet/mundingens fastgørelsespunkter på tønden med hensyn til geometri og statiske materialer, så ved høj belastning er deformationen ved tilslutningspunkterne næsten nul.

Den åbne type 2-huls munding har et særligt elegant hydrodynamisk design, der gør pistolens bevægelse i alle retninger til en enkel nem opgave. Dobbeltbåndene fordøjes u-niveau i sin krop i en anden position og højde, hvilket bidrager til smidighed, lydhørhed, undgåelse af vibrationer og friktion mellem dem. Indeni er der en rustfri stålballast, for præcis balance. Den trapezformede spydstyrekontakt spydet på 3 punkter, hvilket giver hydro-reduktion med reduceret friktion.

Bemærkelsesværdig er den minimalistiske højstyrke lineguide, der "krammer" tråden ind i næsepartiet, mens den forhindrer blokering og svingninger under afrulning og bevægelse, samtidig med at tråden altid holdes tæt på tøndekroppen og forhindrer ukontrolleret flow af. Bungee-hullet er placeret for at forhindre jam, svingninger ved linelængderne ved at bringe Bungee til cylindersidelinjen, hvor den fungerer perfekt i harmoni med udløsermekanismen og mundingslinjeføringen.

Dens base kan adoptere alle de hjul, vi producerer.

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage