FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Octopus Pulling System

Rød

339,00 kr.
Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Octopus pulling system: et smart produkt, som er nemt at bruge. Robust (maks. belastning 250 kg), effektivt, kompakt, ergonomisk og til en overkommelig pris, samtidig med at komponenter af høj kvalitet bevares.


Det er så modstandsdygtigt, at du bare kan lade det hænge under din bøje, uden egentlig behov for at skylle i ferskvand. Du kan endda hoppe på den med begge fødder, den vil blive ved med at arbejde igen og igen med ethvert reb fra 8 til 12 mm i diameter.


Den har en ergonomisk form: både hvad angår dens brugervenlighed med én hånd, og også fraværet af skarpe kanter (hvor mange gange har du stødt dit hoved i din bøje på vej op, når du var en lille smule "oppe i skyer”?).


Endelig, i nødstilfælde, vil det gøre dig i stand til at trække linen op langt mere effektivt end den traditionelle måde (a.k.a. at ligge som en sæk kartofler oven på din bøje...).


Prøv det én gang, og du vil aldrig gå tilbage til kun at bruge den enkle karabinhage! Designet og testet af den schweiziske rekordholder Pascal Berger.


 


Komponenter af højeste kvalitet:


en stærk struktur (polyamid fyldt med 40% glasfiberkugler)

en tyk 8 mm anodiseret aluminiumsarm (ALU6061)

to polyamidremskiver med lav friktion til reb 8 til 12 mm

marine rustfri stålskruer

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage