FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Hummer

Sæsonen er ved at være slut for de fleste og der er ved at være langt mellem fiskene. Derudover er det også koldt, i og over vandet. Men hvis man har det korrekte udstyr med og ikke er kuldskær, så er det et godt tidspunkt at fange hummere og østers på. Limfjorden er et godt sted at fange hummere og der er mange af dem, hvis du ved hvor du skal lede efter dem. Der er dog ikke kun i Limfjorden, man kan være heldig at finde hummere. Flere steder ved Vestkysten, Østkysten af Jylland og på Fyn er der fundet hummer.

Respekt for havet

Med vandtemperatur omkring frysepunket kræver det godt udstyr og respekt for havet. Det er en god ide at dykke med en makker og have tænkt på sikkerheden. Det er typisk hænder og fødder som man fryser først. Derfor kan det forlænge tiden i vandet meget, hvis du bruger tre-finger handsker i 5 eller 7 mm. Tykke neopren sokker(uden huller) og evt en indervest for at kunne holde på varmen er også med til at forlænge dit dyk.

Husk altid fisketegn og at mindstemål på hummer er 87 mm på rygskjoldet i Limfjorden. Hummer med rogn er fredet. Hvis du mangler udstyr (hummernet, tykke handsker og sokker) eller et par gode råd til hvor eller hvornår det er godt at lede efter hummere, så kig endelig forbi vores showroom i Fredericia. 

Vil du med?

Et par gange om året laver vi ture til Limfjorden hvor vi mødes på et aftalt spot. Vi laver en gemmengang af alt hvad du skal vide om hummerjagt og vi dykker og tilbereder hummere på stranden, hvis forholdene er til det. Kontakt os gerne for at høre om næste tur. Kontakt. Du kan tilmeld dig en hummer tur her.

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage