FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Kleinsub anbefaler

[ræin]

Imellem fjeldene i Møre- og Romsdalen i Norge ligger en lille aktivitetsbedrift som har fokus på de store oplevelser for små grupper. Her prøves det ihærdigt på at lave mere unikke og diverse oplevelser som ikke kan standardiseres, hvor deltager og guide oplever samhørighed, samtidig med at de lokale i området drager nytte af turisterne som kommer, om det betyder indkøb af mad, logi eller ekspertise. 

I årr deres fridykkerinstruktør en 7 dages undervandsjagtstur op for maks 6 personer, med fokus på at jage omkring bropillerne, dybde og med indslag af sankning under vandet. Her er det specielt lubbe, mørksej og torsk der står på menuen. Oplægget er lagt op med 4 fulde dage med dyk, hvor instruktøren har diverse øvelser til træning på denne jagtform, og personlig opfølgning for alle deltagere. Kost og logi er inkluderet.

Målgruppen er undervandsjægere som kan komfortabelt dykke til minimum 5 meter, det er lagt op som en introduktion til denne jagtform, men om du har prøvet det et par gange før er det definitivt bare et plus. 

Du kan læse mere om [ræin] undervandsjagt ture og ophold her

Kleinsub er ikke en del af [ræin] aktivteter. Vi anbefaler det udelukkende forbi vi syntes det er fedt og en god mulighed for at opleve skønne Norge under overfladen.


BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage