FRAGT FRA 39 DKK

Back to the webshop

Inblue - Inskin Smoothskin 6,5mm Camo 1

XL

€ 375,05

Inblue Smoothskin 

1
+
Add to basket

Inblues smoothskin våddragter er anatomisk og der er taget højde for alle dele af kroppen og samt stor bevægelsesfrihed. Alle de dele af våddragten, hvor der kan være friktion, er dragten forstærket. Det give ekstra holdbarhed, uden at midste fleksibiliteten i dragten. Ved alle led, hals og hvor det er nødvendigt, er våddragten figursyet. Det gør dragten fleksibilitet og naturlig af være i. 

Ved håndled, ankle og ansigtet er der en ekstra manchet som reducere vandindtrængning til et minimum. Manchetterne er samtidig med til at forstærke våddragten. 

Alle Inblue smoothskin våddragter bliver limes sammen. Limeproceduren er den vigtigste del af en håndlavet våddragt. Det kræver en systue med ideelle miljøforhold og specialiserede personale som følger proceduren trin for trin og det gør Inblue.

Inblue´s smoothskin våddragter er lavet med Heiwa AWS(Accompany With Skin) neopren. Heiwa er det førende materiale til fremstilling af våddragter over hele verden. Heiwa har det mindste tab af elasticitet gennem tiden sammenlignet med andet neopren. Det kan tåle 40 % mindre erosion, og er 60 % mere modstandsdygtigt de fleste andre anvendte materialer!

Inblue våddragter er lavet af undervandsjæger til undervandsjæger. Dimitris Tsentan er manden bag Inblue. Dimitris har en lang karriere som undervandsjæger og stor erfaring med udstyr til undervandsjagt. Dimitris ved hvad der kendetegner en god våddragt og stiller store krav til både materialer og produktion. Dimitris har vundet de Græske mesterskaber fire gange og deltaget i Euro-African mesterskab og WM flere gange. 

Denne våddragt serie er resultatet af samarbejdet mellem Inblue og Kleinsub.


SmallSmall-LongMediumMedium-longLargeLarge-longXLXXL
165-172 CM172-180 CM170-177 CM177-185 CM175-182 CM182-190 CM185-185 CM185-190 CM


CHEAP SHIPPING

Low prices

FAST DELIVERY

3-7 working days

EXTENDED RETURN RIGHT

30 days