FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Det har længe været et stort ønske, at designe en harpun serie, som er lavet special til jagt efter de store pelagiske fisk. 

Derfor har vi lavet en ny harpun serie som er designet til jagt efter de helt store fisk. Vi kalder den KNOX. Vi har opbygget den nye KNOX serien omkring en cuttlefish carbon barrel i heavy duty kvalitet. Formen på KNOX harpunen gør at harpunen er velafbalanceret, stabil og på samme tid let at tracke gennem vandet. KNOX harpunen har en større massefylde end konventionelle harpuner. Det resulterer i meget mindre rekyl og større nøjagtighed. Harpunen ligger utrolig godt i vandet og kan bruges i mange timer af gangen, uden at belaste håndleddet. 

KNOX harpun serien, er lavet af de allerbedste og mest pålidelige harpun dele på markedet. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, men fordi vi selv samler alle harpuner kan vi holde prisen nede. Alle KNOX harpuner er klargjort med mono eller dyneema line,  Ermes Falco 57 linehjul med kraftig dyneema på spolen, HD bungee og to 14 mm Cetma Magnum elastikker. På 120 cm udgaven er harpunen opsat med 2 x 16 mm Cetma Magnum elastikker.

Hvis du ønsker endnu mere power, har vi også lavet KNOX i en roller udgave. Her har vi monteret Ermes suveræne roller muzzle og selvfølgelig Cetma Magnum elastikker.


KNOX er perfekt til aspetto, agguato og blue water jagt efter de store fisk. 

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage