FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Fridykning i Kreidesee

Fridykning

Kom godt i gang med fridykning med et Molchanovs Wave 1 kursus forløb. Her er muligheden for at komme i gang med fridykning på en god og sikker måde. Kurset henvender sig også til undervandsjægere, som gerne vil have nogle redskaber til at kunne dykke dybere, i længere tid og bevare roen. 

Hemmoor i Tyskland

Den 9. til 11. juni har vi arrangeret en tur til Kreidesee, Hemmoor i Tyskland. Vi kommer til at dykke i en stor ferskvandssø, som er et gammel kridt brud. Under overfladen er der stadig veje og bygninger fra tiden, da der blev udvundet kridt fra området. Igennem tiden er der blevet tilføjet flere objekter, bl.a. en lastbil, en flyver og en haj (dog kun i glasfiber). Stedet er velegnet til fridykning og sigten er normalt meget god, op til 20-25 meter på de gode dage.  Kreidesee ligger omkring tre en halv times kørsel fra trekantsområdet. Alle deltagere og vores instruktører bliver indkvarteret i en stor lejlighed med kort gå afstand til søen, hvor vi skal dykke. 

Molchanovs

Vi har allieret os med to kompetente instruktør, Mathias Kolstrup og Christoffer Bøgedal. Mathias er en del af Vejle dykkerklub og er uddannet Molchanovs instruktør. Christoffer kommer fra Nordjylland og er tilknyttet Fridykning Ålborg. Med dem som instruktør er du i trygge hænder. De vil de lære dig alt hvad du skal vide for at komme godt i gang med fridykning. På turen gennemføres et kursusforløb, hvorefter man ved gennemførsel bliver certificeret med Molchanovs Wave 1 certifikat. Vi har altid en eller to instruktører med og turen bliver tilpasset så der er god plads på bøjen. Du kan læse mere om  Molchanovs Wave1 her.

Hvad koster det?

Turen koster 995 kr inkl lejlighed og morgenmad. Wave 1 certifikat koster 2995 kr og betales til vores instruktør. Det eneste som ikke er med i prisen er mad i løbet af dagen og adgang til søen som koster €15. Vi anbefaler samkørsel som kan aftales i vores messenger gruppe som du bliver inviteret ind i efter du har tilmeldt dig. Vi har et begrænset antal pladser og det går efter først til mølle princippet. 

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage