FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

InBlue - Inskin Smoothskin

2.779,00 kr.
Tykkelse
5,0 mm - Våddragt
+0,00 kr.
6,5 mm - Våddragt
+150,00 kr.
8,0 mm - Våddragt
+300,00 kr.
Camo
Ingen Camo
+0,00 kr.
Camo 1
+300,00 kr.
Camo 2
+300,00 kr.
Camo 3
+300,00 kr.
Ladeplade
Indvendig Ladeplade - Våddragt
+0,00 kr.
Udvendig Ladeplade - Våddragt
+150,00 kr.
Pissette
Pissette - Våddragt
+100,00 kr.

1
+
Tilføj til kurv

Nu kan Inblue våddragter endelig købes i danmark. Inblue er specialister i at lave smoothskin dragter og har lavet våddragter i mange år. Våddragterne er anatomisk korrekte og der er taget højde for alle dele af kroppen, samt fokus på bevægelsesfrihed. Alle de dele af våddragten, hvor der kan være friktion, er dragten forstærket. Det give ekstra holdbarhed, uden at midste fleksibiliteten i dragten. Ved alle led, hals og hvor det er nødvendigt, er våddragten figursyet. Det gør dragten fleksibilitet og naturlig af være i. 

Ved håndled, ankle og ansigtet er der en ekstra manchet som reducere vandindtrængning til et minimum. Manchetterne er samtidig med til at forstærke våddragten. 

Når du bestille en Inblue våddragt som bliver lavet efter dine mål. skal du udfylde alle punkter på ovenfor. Du kan se en vejledningen til hvordan du tager dine mål på her. Du kan enten måle dig hjemme eller besøge showroomet i Fredericia. Vi gør det meget gerne for dig. Hvis du vælger at downloade formularen, skal du udfylde formularen og sende den til info@kleinsub.com. 

Alle Inblue smoothskin våddragter bliver limes sammen. Limeproceduren er den vigtigste del af en håndlavet våddragt. Det kræver en systue med ideelle miljøforhold og specialiserede personale som følger proceduren trin for trin, og det gør Inblue.

Inblue´s smoothskin våddragter er lavet med Heiwa AWS(Accompany With Skin) neopren. Heiwa er det førende materiale til fremstilling af våddragter over hele verden. Heiwa har det mindste tab af elasticitet gennem tiden sammenlignet med andet neopren. Det kan tåle 40 % mindre erosion, og er 60 % mere modstandsdygtigt de fleste andre anvendte materialer!

Inblue våddragter er lavet af undervandsjæger til undervandsjæger. Dimitris Tsentan er manden bag Inblue. Dimitris har en lang karriere som undervandsjæger og stor erfaring med udstyr til undervandsjagt. Dimitris ved hvad der kendetegner en god våddragt og stiller store krav til både materialer og produktion. Dimitris har vundet de Græske mesterskaber fire gange og deltaget i Euro-African mesterskab og WM flere gange. 

Denne våddragt serie er resultatet af samarbejdet mellem Inblue og Kleinsub. 

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage