FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop
Octopus næseklemme
Octopus næseklemme

Octopus - Carbon Rød

269,00 kr.
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Octopus-næseklemmen: en farverig blanding af ergonomisk design og komponenter af høj kvalitet. Lavet af en robust polymerstruktur, to komfortable og udskiftelige elastomer-næsepuder, en stærk kvalitetssnor og med en række funky farver at vælge imellem. For mange fridykkere, allerede et nyt benchmark og den bedste næseklemme, der nogensinde er designet! Allerede over 4000 enheder blev solgt rundt om i verden i det første år! Designet og testet af den schweiziske rekordholder Pascal Berger (-131m VWT). Fremstillet i Schweiz.


Hvad er forskellen mellem CARBON og CLASSIC næseclipsen?

CLASSIC versionen er større med runde næse plader, mens CARBON versionen er mindre med elliptiske plader. I denne model brugte vi kulstof for at stivne strukturen, da nogle områder var tynde og havde brug for et ekstra lag af forstærkning. Bortset fra denne ændring i materiale er der ingen reel forskel i kvalitet mellem disse 2 versioner. Så dybest set kan vi ikke sige, at CARBON-modellen er bedre, det afhænger kun af din næses form.


Vi kunne måske sige, at CLASSIC-versionen er en smule mere komfortabel, da pladerne er lidt tykkere (og større), og at CARBON-versionen er mere hydrodynamisk, takket være dens mindre størrelse. I gennemsnit passer CLASSIC-modellen "medium-small" til "extra-large" næser, mens CARBON-modellen passer "extra-small" til "medium-large" næser.


BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage