FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop
Octopus næseklemme fakir
Octopus næseklemme fakir
Octopus næseklemme fakir
Octopus næseklemme fakir

Octopus - Fakir

219,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Octopus-næseklemmen: en farverig blanding af ergonomisk design og komponenter af høj kvalitet. Lavet af en robust polymerstruktur, to komfortable og udskiftelige elastomer-næsepuder, en stærk kvalitetssnor og med en række funky farver at vælge imellem. For mange fridykkere, allerede et nyt benchmark og den bedste næseklemme, der nogensinde er designet! Allerede over 4000 enheder blev solgt rundt om i verden i det første år! Designet og testet af den schweiziske rekordholder Pascal Berger (-131m VWT). Fremstillet i Schweiz.


Med FAKIR-næseklemmen kan du udligne både ører og maske, håndfrit. Dens struktur i Tritan® er ekstrem stærk, men også let elastisk. Denne fleksibilitet virker som en fjeder. Når trykket stiger ud over, hvad der er nødvendigt for at udligne mellemøret, åbner næseklemmen sig meget lidt, lige nok til at der kan komme lidt luft igennem og dermed udligne masken. Det vil være op til dig at finde den perfekte tæthed, der fungerer for dig, afhængigt af din maskemodel og formen på din næse.


Det er for at sikre, at næseclipsen forbliver placeret i den optimale zone, at vi har udviklet vores to innovationer: mikrotænderne og et justerbart elastikbånd.


BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage