FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Octopus Pulling System XL

479,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

XL pulling system

Et par af vores kunder og venner nævnte faktisk, at når vi bruger vores første CLASSIC-remskivemodel med stivere eller tykkere reb (10 mm og derover), føltes det nogle gange for lidt at trække bundvægten op ved at fastgøre fodsålen på karabinhagen. meget som hårdt arbejde. Det er derfor, vi kom op med denne nye XL-model, ved hjælp af remskiver med dobbelt diameter. This significantly mindsker friktionen på grund af vinklen af rebet mod remskiven. Hvad angår alt andet, den fungerer på nøjagtig samme måde som CLASSIC model.

Som altid forbliver det let at brugestærk (maks. belastning 250 kg), effektivergonomisk, og still kompakt selv om det er en smule tykkere end vores CLASSIC-model, under vedligeholdelse komponenter af høj kvalitet!

Det gør it let at droppe stregen selv med kun én hand (eller endda med kun to fingre!), and-501-54chads_5191905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_(eller endda med kun to fingre!) , hvilket giver den a perfectly ergonomisk form.

Det er så modstandsdygtigt, at du bare kan lade det hænge under din bøje, uden at det reelt er nødvendigt at skylle det i ferskvand efter brug. Du kan endda hoppe på den med begge fødder, den vil blive ved med at arbejde igen og igen (med ethvert reb fra 8 til 13 mm diameter)

BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage