FRAGT FRA 39 DKK

Tilbage til webshop

Vi har fået fat i de mest kraftfulde elastikker vi nogensinde har haft i hænderne. Cetma er kendt for at lave carbon finner i absolut topklasse. Men ikke alle ved at de også laver elastikker i ekstrem god kvalitet og ydeevne. Magnum Plus findes i 14, 16, 17,5 og 19 millimeter. Kleinsub forhandler 14 og 16 millimeter elastikker da det er dem vi vil anbefale til nordiske forhold. På papiret har de enormt meget power og kan måle sig med elastikker som Sigalsubs Extreme som ellers er kendt for at nogle af de bedste og mest kraftfulde elastikker på marked. En af de ting som skiller Cetma Magnum Plus ud fra mængden er, ud over guld og kobber farven, er at hullet i midten af elastikkerne kun er på 0,9 millimeter! På normale standard elastikker er hullet til wishbone mellem 2 og 3 millimeter.


De oplysninger vi har fået fra 
Cetma er, at trækkraften ved 350% er 24 kg for et 14 millimeter elastik og 30 kg for en 16 millimeter elastik. Vi har tidligere lavet en test med alle de elastikker vi har i webshoppen for at se hvor meget trækkraft de har og hvor langtid den holden. I løbet af sommeren vil vil lave en ny med alle de nye elastikker som vi har fået i butikken.

Du kan læse mere om Cetma Magnum Plus elastikkerne her, eller se Cetmas film med mere info om Magnum Plus elastikkerne.BILLIG FRAGT

Fragt fra 39 DDK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage